Agenda

Hieronder vindt u informatie over bijeenkomsten van de VVD.

Nationale herdenking 15 augustus 1945

In heel Nederland wordt hierbij stilgestaan, dit jaar voor de eerste keer in Zwijndrecht.

Jaarlijks wordt op 15 augustus stilgestaan bij het officiële einde van de Tweede Wereldoorlog in het Koninkrijk der Nederlanden en worden álle slachtoffers herdacht van de oorlog tegen Japan en de Japanse bezetting van Nederlands-Indië.

Dit jaar zal er ook een herdenking zijn in Zwijndrecht, deze zal om 19 uur starten op het Raadhuisplein. Niet alleen wordt herdacht ook wordt de vrijheid gevierd, zeker in een periode dat er oorlog is in de wereld moeten wij onze vrijheid koesteren.

Dus herdenken met sprekers die stilstaan bij het verleden; maar ook vieren met vrolijke (Indische muziek en dans) en natuurlijk eten. Hoe het programma er precies uit gaat zien is nu nog niet bekend, maar zet 15 augustus maar vast in de agenda. Wij hopen dat veel inwoners uit Zwijndrecht en inwoners uit omringende gemeenten aanwezig willen zijn. Mocht u nog ideeën hebben of een bijdrage willen leveren laat het mij dan weten. Niets mooier als inwoners van Zwijndrecht hieraan meedoen.

Maandelijks spreekuur met de fractie van de VVD Zwijndrecht

De fractie nodigt u graag uit om een kop koffie te drinken en met fractieleden te spreken over politieke issues in Zwijndrecht. Waar kunnen wij iets voor u betekenen, wat moet beter, wat gaat goed en moet zo blijven? Gewoon het gesprek aangaan en ons munitie geven om mee op pad te gaan.

Dat gaan we voorlopig proberen te doen op iedere eerste zaterdag van de maand in het Boathouse 078 (Parklaan 1) in het restaurant van 12 tot 13 uur. Er zal altijd iemand van de fractie aanwezig zijn en mogelijk zelfs meerdere fractieleden.

Wij trakteren u graag op een kopje koffie/thee. Insteek is positief kritisch met elkaar in gesprek komen, fijn als u even laat weten dat u komt (deh.spanjersberg@zwijndrecht.nl) . Dan weten wij hoe groot het hoekje moet zijn.

Laat u horen dan kunnen we er mogelijk wat mee.

Maak kennis met de fractie van VVD Zwijndrecht

U kunt als inwoner van Zwijndrecht kennis maken met de fractieleden van VVD Zwijndrecht. Heeft u een vraag, of zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in de liberale politiek en nieuwsgierig hoe wij van de VVD daar in Zwijndrecht invulling aangeven? Kom dan gerust eens langs op een fractievergadering.

Onze fractievergaderingen zijn op maandagavond vanaf 20.00 uur (meestal 1,5 uur). Een mailtje naar de fractievoorzitter Daan Spanjersberg (deh.spanjersberg@zwijndrecht.nl) is genoeg, u wordt dan graag uitgenodigd.