Houd onderstaande data alvast vrij in uw agenda!

Eerste kwartaal bijeenkomst

Op 30 september a.s. organiseert De Dordtse VVD haar eerste kwartaal bijeenkomst nieuwe stijl. Dit doen wij in samenwerking met de VVD Provincie Zuid-Holland. Met onze kwartaal bijeenkomsten willen wij toegevoegde waarde leveren aan onze leden en aspirant leden. Wij denken met deze bijeenkomst dat zeker te kunnen bieden!

Wie en Wat staat er op het programma?

• De Dordtse VVD
  • Aftrap van het nieuwe politieke jaar
  • Voorstellen lijstrekker(s) Provinciale Staten & Waterschappen
  • Kom in gesprek met de aspirant voorzitters voor de landelijke VVD
    • Eric Wetzels
    • Onno Hoes
    • Bert Homan

Voor wie:

VVD leden en aspirant leden
Let op, het aantal plaatsen is beperkt! Toegang is gratis, Registratie is verplicht

Waar:

De bijeenkomst wordt gehouden in de Kinepolis bioscoop in Dordrecht. Het adres is: Lijnbaan 200, 3312 RR Dordrecht. Parkeergelegenheid is voldoende beschikbaar naast Kinepolis.

Tijdstip:

Inloop 16.30 t/m 17.15
Programma 17.30 t/m 19.00
Netwerk borrel 19.00 t/m 20.00

Toegang is gratis, registreren is verplicht.

Registreren

Eten en drinken
Mocht er na het evenement nog behoefte zijn aan een lekkere maaltijd of een drankje, hierbij enkele tips.

Vragen
Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst of het programma, neem dan contact op via:
info@dordtsevvd.nl

Of

Werner Boom
wmboom@ziggo.nl

Namens De Dordtse VVD tot ziens op 30 September!

Grafische vormgeving mogelijk gemaakt door Leonpix

Maak kennis met de fractie van VVD Zwijndrecht

U kunt als inwoner van Zwijndrecht kennis maken met de fractieleden van VVD Zwijndrecht. Heeft u een vraag, of zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in de liberale politiek en nieuwsgierig hoe wij van de VVD daar in Zwijndrecht invulling aangeven? Kom dan gerust eens langs op een fractievergadering.

Onze fractievergaderingen zijn op maandagavond vanaf 20.00 uur (meestal 1,5 uur) De data hiervan volgen z.s.m. na het reces en vinden weer plaats vanaf 22 augustus 2022 in het gemeentehuis. Een mailtje naar de fractievoorzitter Daan Spanjersberg (deh.spanjersberg@zwijndrecht.nl) is genoeg u wordt dan graag uitgenodigd.